Eettafel Seattle tafel RW 95/200

Eettafel "Seattle" tafel Roasted Wood H-poot wit 95 / 200 cm

Mooie eettafel gemaakt van roasted wood.

nieuw product

1000 Items

373,00 €

De strak vormgegeven H-poten hebben het uiterlijk van een stalen poot gecombineerd met de warme en natuurlijke eigenschap die het hout heeft. Deze tafel heeft een naturelkleurig blad van roasted wood met wit gespoten poten. Dit heeft als gevolg dat er een fris en modern contrast ontstaat. De tafel wordt geleverd als een pakket. De tafel wordt namelijk geleverd aan een palet, echter klinkt het moeilijker dan het is! Je hoeft alleen maar de poten aan het blad vast te maken. Alles is namelijk voorgeboord en de schroeven worden natuurlijk ook meegeleverd! 

Wat is roasted wood?

Roasted wood is relatief nieuw en wil zeggen dat het hout gebakken is op een hoge temperatuur. Na dit proces wordt het hout gedroogd. Het hout wordt hierdoor vormvast en duurzaam. Daarnaast krijgt het hout een donkerdere kleur waardoor het een erg mooi en warm uiterlijk krijgt. 


Wil je jouw tafel een extra beschermlaag geven? Bestel dan onze wood protect erbij! 

Wood protect is een transparante coating die volstrekt kleur en reukloos is. De coating zorgt ervoor dat vuil en vlekken zich niet vasthechten aan het hout. Het vuil dringt niet door tot in de vezels, zo is het gemakkelijk om met wat water en een spons dit dan ook te verwijderen.

Hoogte 78 cm
Lengte 200 cm
Diepte 95 cm

30 andere producten in dezelfde categorie: